Merken

Onze merken

Hieronder vind u alle uitleg over onze top merken decoratie zodat u een zich een beetje kan verplaatsen wat het merk uitstraalt en waarvoor u het kunt gebruiken.

J-line: merken decoratie

        merken decoratie            merken decoratie

Wonen wordt steeds meer genieten. Interieurs weerspiegelen volop het karakter en de persoonlijkheid van de bewoners.  Meubilair, materialen, kleuren, sferen, herinneringen, decoratieobjecten… alles is er op gericht om een vertrouwde, rustgevende omgeving en een warm thuisgevoel te creëren.

Het merk J-line biedt tweemaal per jaar een uitgelezen selectie aan kwalitatieve decoratie artikelen met aandacht voor zowel trendy items als voor tijdloze klassiekers.

U kan de collecties bekijken op j-line.be en uiteraard beschikt Woondecoratie Johan over een bijzonder uitgebreid assortiment.  Ook kunnen wij natuurlijk artikelen bestellen voor u!

 http://www.j-line.be/

 Dutch Style: merken decoratie

merken decoratie      merken decoratie      merken decoratie      merken decoratie

Na de Renaissance begin 17de eeuw komt van Italië een nieuwe stijl genaamd “Barok”.  Waar de Renaissance staat voor orde en stabiliteit streeft Barok naar het grootste, met rijke versieringen en een weelderig materiaal gebruik.  Het woord barok is afkomstig van het Portugese woord “barokko” en staat voor pracht en praal.

De collectie van Baroque laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter.  De mix van Franse charme en Oosters vakmanschap geeft de Dutch Style collectie zijn zo typerende Engelse uitstraling.

 Clayre & Eef: merken decoratie

merken decoratie      merken decoratie      merken decoratie      merken decoratie

De Clayre & Eef collectie is een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken!  De Clayre & Eef dessins voor de textielseries worden voornamelijk met de hand getekend en geschilderd in een charmante, brocante en romantische sfeer, die zo typisch is voor Clayre & Eef .

De collectie van fotokaders, verlichting, badkamerartikelen, keuken- en woontextiel en vele vele andere artikelen kan u natuurlijk vinden in onze winkel.  Is er toch een artikel dat wij niet op voorraad hebben, dan kunnen wij dat zeker voor u bestellen.

U kan de hele collectie bekijken op clayre-eef.nl

http://www.clayre-eef.nl/

 Dekoratief: merken decoratie

       

Made To Be Dekoratief is een leuke collectie van decoratie uitgewerkt in thema’s.  Gaande van manden, glazen, verlichting, decoratieve figuren en theelichtjes.  Allemaal snuisterijen om je huis gezellig aan te kleden!

 Bridgewater: merken decoratie

merken decoratie Bridgewater      merken decoratie bridgewater      merken decoratie bridgewater    merken decoratie bridgewater

Bridgewater Candle Company is één van de marktleiders op het gebied van geurartikelen.  Van fris en modern tot warm en knus, Bridgewater biedt u voldoende keuze met ca. 40 verschillende geuren.  Door het uitgebreide assortiment van geurkaarsen, geurzakjes, geurpotten, geurstokjes en geurolie kunt u elke ruimte van uw favoriete geur voorzien.

Woondecoratie Johan heeft ook groot assortiment van deze geuren, aangepast aan elk seizoen.

Sander: merken decoratie

merken decoratie Sander      merken decoratie Sander      merken decoratie Sander      merken decoratie Sander

Sander table & home heeft een groot gamma aan tafellakens en kussens aan een hoge kwaliteit.

De basis collectie tafellakens kan u in verschillende maten verkrijgen.  Ook zijn er lopers voor op uw tafel, side table of salontafel.  De tafellakens zijn uit 100% polyester en wasbaar tot 60°, moet men weinig strijken en behandeld met een anti vlek.  Daardoor blijft gemorste vloeistof parelen op het tafellaken en kan u met een keukenrol de vlek verwijderen.  En met de meer dan 35 kleuren, kan u aanpassen aan elk seizoen!

Gourmet Berner: merken decoratie

merken decoratie Gourmet Berner      merken decoratie Gourmet Berner      merken decoratie Gourmet Berner      merken decoratie Gourmet Berner

Ontdek de heerlijke ambachtelijke aromatische likeuren van Gourmet Berner.  Van crème café, truffellikeur, panna cotta tot eierlikeur.  Heerlijk ijsgekoeld of als degustief bij dessert of koffie!

Deze likeuren zijn leuk om cadeau te geven of om er zelf van te genieten tijdens een gezellige avond met familie en vrienden!

U kan deze heel het jaar bij ons verkrijgen en met de feestdagen zijn er leuke flesjes in ster- of kerstboommotief.

http://www.gourmetberner.de/

Goodwill: merken decoratie

merken decoratie Goodwill      merken decoratie Goodwill      merken decoratie Goodwill      merken decoratie Goodwill

Een droomwereld vol fantasie, magie en sprookjesfiguren!  Goodwill geeft vorm aan deze momenten van verwondering met het meest uitgebreide assortiment van seizoensgebonden decoraties en accessoires.

Deze kwaliteitsvolle artikelen die bruisen van de fantasie en originaliteit, kan u ook bij ons vinden tijdens de kerstshow vanaf begin oktober.

Contacteer ons voor meer info