Over ons

Woondecoratie Johan stelt u het beste interieur assortiment van Limburg voor.

Wij specialiseren ons in woondecoratie voor iedereen!

Wie zijn wij?

https://www.woondecoratiejohan.be/wp-content/uploads/2011/07/foto-3.jpg

Woondecoratie Johan gelegen te limburg is uniek dankzij zijn specifiek assortiment dat bestemd is voor iedereen. Van betaalbaar tot zeer exclusief. 

De winkel is opgestart in 2008 met mijn passie: kerstmis.  Met een heuse kerstshow vol gedecoreerde bomen ben ik aan dit avontuur begonnen.  Nadien kwam er de landelijke interieurdecoratie bij: kortom alles om je huis gezellig aan te kleden. Met veel passie ga ik op zoek naar de allerlaatste trends op gebied van decoratie en interieur.  Ook voor onze kerstshow ga ik  steeds op zoek naar de allerleukste decoratie voor uw kerstboom en feesttafel.

Wij bieden u diverse leuke producten aan, die stuk voor stuk leuk zijn om te geven of om te krijgen. Een leuk assortiment van  cadeaus, die voor elke gelegenheid te gebruiken zijn. Zo bieden we een ruim assortiment leuke woonaccessoires aan. Denk hierbij aan fotolijstjes maar ook postbakken, theedozen, dienbladen, onderzetters, windlichten, theelichtjes en ga zo maar door, eigenlijk teveel om te benoemen. Uiteraard staan we niet stil en wordt onze collectie ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf.

Waarom voor ons kiezen?

Als u niet vindt wat u zoekt dan doen wij dat!
Dit is een exclusieve service die wij aan ons cliënteel aanbieden. Als er iets speciaals is waar u naar op zoek bent dan zoeken wij op de beurzen en doen er alles aan om uw uw droom decoratie of interieur element te vinden.

Een speciaalzaak met echt voor ieder wat wils!
Wij maken richten onze winkel zo in dat er voor elke smaak iets te vinden in is. Ook naar prijs kijken wij. Wij zorgen dat voor elk budget er iets is, van normale prijzen tot exclusieve zaken die je nergens vind.

Onze winkel wordt continue aangepast aan seizoenen en speciale dagen!
Als u bij ons komt, al is het voor kerstmis, moederdag, pasen, winter periode of zomer periode. Wij passen onze collectie continue aan zodat u vindt wat u nodig heeft op het moment dat u het ook echt nodig heeft. Hier streven wij perfectie na!

Johan van Woondecoratie johan

Reeds meer dan 10 jaar heb ik ervaring in de interieur wereld. Met passie zorg ik elke dag dat onze winkel u alles te bieden heeft qua smaak en stijl aangepast op trends en de seizoenen. Ik sta met raad en daad voor u klaar op elke moment.

 

Bekijk een beperkt deel van ons assortiment in de gallerij